четвер, 19 травня 2011 11:31

Десятки знаменитостей попрощалися з Опрою Вінфрі
17

Десятки знаменитостей і 13 тисяч фанатів прийшли на прощальний вечір шоу Опри Вінфрі.

Прощання з шоу відбувалося не в звичній студії, а на найбільшій арені Чикаго Chicago's United Center. Гостей шоу зустрічав Том Хенкс. Захід відвідали такі знаменитості, як Мадонна, Том Круз, Майкл Джордан, Бейонсе та інші.

Гості вечора підкреслювали внесок Опри в життя пересічних американців - від благодійності до моральної підтримки, яку її шоу надавало мільйонам людей. Стіві Уандер виконав пісню, яку написав спеціально на честь телеведучої. Відвідала концерт і подруга Опри Марія Шрайвер, яка на шоу зважилася розповісти публіці про зради свого чоловіка, Арнольда Шварценеггера.

Незадовго до прощального вечора мер Чикаго назвав на честь Опри Вінфрі одну з міських вулиць. Опра сказала, що це набагато почесніше, ніж отримати "Оскар", пише Chicago Sun-Times.

Запис прощального концерту вийде в ефір у двох частинах - 23 і 24 травня. Ці випуски стануть останніми перед фінальним епізодом шоу Опри Вінфрі, який покажуть 25 травня, додає газета The Washington Post.

Фінальне шоу закриє 25-й сезон телепередачі, яка виходила в ефір 25 років. Перший випуск шоу з'явився в ефірі 8 вересня 1986 року. Передача Опри Вінфрі стала найтривалішою і найпопулярнішою в історії телебачення. За роки виходу шоу Опри його гостями ставали сотні знаменитих людей, зокрема Барак Обама і Майкл Джексон.

Про закриття шоу Опра Вінфрі оголосила ще в 2009 році. Тоді ж вона почала роботу над власним кабельним телеканалом OWN (Oprah Winfrey Network), який розпочав мовлення в січні 2011 року. Канал, який став результатом партнерства між Winfrey's Harpo Productions і Discovery Networks, запропонував глядачам 600 годин ефіру. На новому каналі Опри виходять фільми, різні шоу, які раніше транслювалися на Discovery Health, а також ток-шоу Доктора Філа (Dr. Phil show).

У 2010 році журнал Forbes назвав Опру найвпливовішою персоною шоу-бізнесу. Статок телеведучої оцінюється в 2,7 мільярда доларів.

Зараз ви читаєте новину «Десятки знаменитостей попрощалися з Опрою Вінфрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути