четвер, 26 листопада 2009 20:04

Обама дасть своє перше президентське інтерв"ю Опрі Вінфрі

Обама дасть своє перше президентське інтерв"ю Опрі Вінфрі

Американська телеведуча Опра Вінфрі візьме інтерв"ю у Барака Обами. Їхня бесіда стане першою з моменту його обрання президентом США.

Про це 25 листопада повідомляє видання The Hollywood Reporter з посиланням на телевізійну мережу ABC.

Зустріч з президентом і його дружиною Мішель пройде в Білому домі, якому і буде присвячена програма Опри. Передача вийде в ефір 13 грудня в 22:00 за східним часом (5:00 14 грудня за Києвом).

Раніше Опра вже брала інтерв"ю у Обами, проте це було ще до того, як він висувався в президенти США. Проте, після його висунення ведуча виступила на його підтримку, причому багато експертів визнали, що Опра забезпечила йому досить значну кількість голосів американців.

В середині листопада Опра зустрілася в своїй студії з представником Республіканської партії - колишнім губернатором Аляски, екс-кандидатом у віце-президенти США Сарою Пейлін. В кінці 2008 року Опру звинувачували в тому, що вона відмовилася зустрітися з Пейлін через те, що підтримувала Обаму. Ведуча тоді ці звинувачення відкинула, повідомивши, що кандидат від республіканців до неї з пропозицією про зустріч не зверталася.

20 листопада ведуча заявила, що у вересні 2011 року закриває "Шоу Опри Вінфрі", якому до цього моменту виповниться 25 років. Повідомлялося, що вона має намір сконцентруватися на своєму новому телеканалі The Oprah Winfrey Network (OWN), повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Обама дасть своє перше президентське інтерв"ю Опрі Вінфрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути