четвер, 17 червня 2010 13:12

Опра подарувала кожному співробітнику свого журналу $10 тисяч

Опра подарувала кожному співробітнику свого журналу $10 тисяч

Одна з найвпливовіших персон в світі шоу-бізнесу і фігурантка списку мільярдерів журналу Forbes Опра Уінфрі (статок близько $2,3 млрд) щедро віддячила співробітникам свого журналу OPRAH з нагоди його десятирічного ювілею.

Журнал, відомий також як просто "О", видається Опрою в співдружності з Hearst Corporation накладом близько 2,5 мільйонів екземплярів. За традицією, на обкладинці глянсового видання, розрахованого на дамське коло, фігурує сама чорношкіра зірка телеекрану.

Кожен співробітник, причетний до створення щомісячного журналу, отримав чек на 10 тисяч доларів і новинку від компанії Apple - планшетник iPad.

Уінфрі нерідко називають "медіа-імперією". Окрім журналу у неї є власні радіостанція, видавництво і успішний веб-сайт.

"Шоу Опри Уінфрі" на телеканалі ABC - найпопулярніше американське ток-шоу, його дивляться близько 70 мільйонів осіб в 140 країнах світу. Для глядачів Уінфрі не просто популярна телеведуча і зірка, а краща подруга. Мільйони американських жінок використовують фразу "Опра говорить..." як аргумент в суперечці з чоловіками. А фраза "Ага, момент" ("Aha moment"), яку Опра повторює під час ефіру, практично стала її брендом: у 2008 році за право використовувати цю фразу в суді зійшлися Harpo і страхова компанія Mutual of Omaha.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Опра подарувала кожному співробітнику свого журналу $10 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути