пʼятниця, 07 травня 2021 12:13

"Операція на серці, інсульт, а тепер ще й аварія" - на лікування матері малолітньої дитини потрібна допомога

Автор: Фото надане Іриною Клименко
   41-річна Інна Гандраман із села Носачів Смілянського району на Черкащині унаслідок ДТП отримала перелом ребер, таза, відкриті переломи обох гомілок. На лікування потрібна допомога.
41-річна Інна Гандраман із села Носачів Смілянського району на Черкащині унаслідок ДТП отримала перелом ребер, таза, відкриті переломи обох гомілок. На лікування потрібна допомога.

41-річна Інна Гандраман із села Носачів Смілянського району на Черкащині перебуває в травматології обласної лікарні. Унаслідок ДТП має перелом ребер, тазу, відкриті переломи обох гомілок. На лікування потрібна допомога.

"Інна є моєю рідною сестрою. Має другу групу інвалідності. Живе на ліках. Була операція на серці, інсульт, а тепер ще й аварія. Це трапилося 11 квітня о пів на шосту вечора на трасі в нашому селі. Майже поруч із її хатою. У їхню машину в'їхав зустрічний "Рендж Ровер". Інна з чоловіком і 3-річною дочкою їхали з дядьком на його "Жигулях". Інна з дитиною сиділа позаду нього. Був ще один пасажир. Удар прийшовся на бік водія. Дядько загинув. Постраждали Інна з дитиною. У сестри перелом ребер, таза й нижніх кінцівок. У дитини струс мозку й забиття м'яких тканин. Я з нею тиждень була в обласній дитячій лікарні. Аліну через місяць треба буде знову обстежити. А Інна спочатку місяць перебувала в районній лікарні. 5 травня її перевезли в обласну травматологію. Сьогодні оперують. На лівій нозі ставлять штифт - металічний фіксатор. А на правій - апарат Ілізарова. І потрібна буде пересадка шкіри. Треба було вже давно сюди приїхати, але не давали направлення. На лікування просимо допомоги в небайдужих людей. Сестра хоче бачити, як росте її Алінка. Вона 17 років чекала на дитину", - розповідає Gazeta.ua Ірина Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мене щороку оперують" - на лікування сепсису матері двох дітей потрібна допомога

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7573 5655 9148 (Гандраман Інна Іванівна).

Зараз ви читаєте новину «"Операція на серці, інсульт, а тепер ще й аварія" - на лікування матері малолітньої дитини потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути