середа, 30 грудня 2020 12:26

Оновили прогноз погоди на Новий рік та перші дні 2021 року

Оновили прогноз погоди на Новий рік та перші дні 2021 року
Столицю з Новим роком дощ привітає лише під ранок 1 січня. Фото: pixabay.com

Новорічна погода у більшості областей України буде весняна. Зустрічатимемо свято з туманом і справжнім атлантичним вологим теплом. Прохолодніше буде лише на заході та сході.

Температура повітря завтра вдень, а також 1 січня коливатиметься в межах +4...10°С, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

Свіжіше буде в східних областях - там вночі трохи підморожуватиме до 0...-3°С, а вдень стовпчики термометрів покажуть +1...4°С. Найтеплішим Новий рік передбачається у південній частині країни, максимально до +7...12°С, у Криму до +12...15°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де українці зустрічатимуть 2021 рік

У західних областях у наступні 2 доби температура повітря трохи знизиться, а тому зросте ймовірність снігу. Дощі, місцями з мокрим снігом, пройдуть 31 грудня в західних областях. На решті території без суттєвих опадів, лише мряка. А вже впродовж ночі та дня 1 січня 2021 року дощі просунуться вглиб країни. На сході опадів не очікується. Але на Дніпропетровщину та Запоріжжя опади дійдуть пізно ввечері 1 січня, а то й уночі 2 числа. Вітер залишається рвучким.

У Києві 31 грудня без істотних опадів. Столицю з Новим роком дощ привітає лише під ранок 1 січня. Температура повітря у завершальний день 2020-го очікується +5...7°С. А в новорічну ніч буде до +6°С. Удень 1 січня у Києві до +9°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Новорічну ніч зустрічаю на сцені". Українські артисти розповіли, як відзначають зимові свята

Сьогодні погода в Україні буде похмура в більшості областей. У деяких регіонах очікується дощ, місцями із мокрим снігом, та сильний штормовий вітер. На сході країни без істотних опадів, сильний вітер. Нічна температура -2...+5°С. Найхолодніше буде в Луганській області та Харкові - удень +2...5°С.

Зараз ви читаєте новину «Оновили прогноз погоди на Новий рік та перші дні 2021 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути