середа, 14 лютого 2018 19:05

Олексій Науменко два місяці не відчуває смаку їжі

Олексій Науменко два місяці не відчуває смаку їжі
Олексій Науменко із дружиною Вірою кілька місяців бореться із раком. Фото із сімейного архіву

47-річний Олексій Науменко з Черкас кілька місяців бореться із раком носоглотки 4 стадії. За кілька курсів лікування чоловік перестав відчувати смак їжі, схуд на 10 кг, але вірить в одужання і дуже потребує фінансової підтримки.

"У вересні звернулися до лора, бо на шиї з лівої сторони росла якась пухлина. Думали, що то збільшилися лімфовузли. Лікар відразу направив на аналізи. Коли отримали результати, направили в онколікарню. Там обстежили і виявилося, що є злоякісна пухлина. Відразу призначили променеву терапію і хімію. Думали почати лікування, коли назбираємо грошей, але в лікарні сказали: "У вас часу немає". Були в шоці, довелося взяти кредит, бо таких грошей не маємо", - розповідає Gazeta.ua дружина Віра Миколаївна.

Олексій Юрійович працює провізором у фармацевтичній компанії. На час процедур взяв лікарняний. Із листопаду 2017-го пройшов 33 дози променевої терапії, кожна коштувала - 2700 грн. Окремо платили за хіміотерапію. Витратили вже близько 140 тис. грн, які брали в кредит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каріна Швець з ДЦП потребує реабілітації в Трускавці – потрібна допомога

"Ще має бути 3-4 курси хіміотерапії, кожен по 8,5 тис. грн. Лікарі дають хороші прогнози, бо Олексій гарно переніс лікування. Онколог сказав, що ще не було пацієнтів, які так добре перенесли хімію. Він трохи облисів, у носі і горлі були вавки, шия дуже обпеклася, схуд на 10 кілограмів. Син жартома каже: "Щось батька нікому годувати, як я поїхав на навчання". Із чоловіком віримо в одужання, мріємо після всього поїхати десь відпочити до моря. Про хворобу нічого не казали батькам Олексія, боїмося, що не витримають. Людям будемо неймовірно вдячні за будь-яку допомогу", - говорить Віра Миколаївна.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанк 4149 6293 9179 5424 (Науменко Олексій Юрійович)

Зараз ви читаєте новину «Олексій Науменко два місяці не відчуває смаку їжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути