неділя, 22 квітня 2012 18:27

Олександра Попова все-таки й досі у комі?

Олександра Попова все-таки й досі у комі?
Олександра Попова. Фото: segodnya.ua

Жертва миколаївського садиста Олександра Попова й досі знаходиться в комі. Про це повідомив керівник прес-служби Миколаївського обласного управління охорони здоров'я Юрій Багрянцев.

"Рідні Саши Попової помилково прийняли деякі рефлекторні дії - рухи головою, мимовільне сльозовиділення і т. д. - за свідомі... На жаль, це не так — дівчина й досі знаходиться в комі, стан її розцінюється як "стабільно важкий", - зазначив Багрянцев, повідомляють "Новости-N".

При цьому Багрянцев підкреслив, що кора головного мозку дівчини жива.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що Попова прийшла до тями.

Нагадаємо, Олександру Попову побили в Миколаєві в ніч на 10 березня. За діями садиста спостерігали його дружина та подруга, однак нічого не зробили.

Дівчину привезли в миколаївську лікарню голою. У неї важка черепно-мозкова травма з набряком головного мозку, розрив легені, перелом кісток носа та щелеп, перелом грудини та ребер. Дівчина 41 день перебуває в комі. Всі витрати на лікування Олександри Попової взяв на себе Фонд Ріната Ахметова "Розвиток України".

Прокуратура Миколаївської області направила до Ленінського районного суду міста з обвинувальним висновком кримінальну справу, порушену за фактом замаху на вбивство 19-річної Олександри Попової.

Також повідомлялося, мати Оксани Макар і німецький підприємець пожертвували гроші на медичне обладнання для порятунку Попової. Закупили два енцефалографи.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Попова все-таки й досі у комі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути