понеділок, 22 червня 2009 15:06

Олександр Рибак заспіває для українських талантів

Олександр Рибак заспіває для українських талантів

На гала-концерті шоу "Україна має талант" 26 червня, під час якого стане відоме ім"я фаворита глядацького голосування, виступить переможець Євробачення-2009 Олександр Рибак. Також йдуть переговори про те, щоб скрипаль прийняв участь в прямому включенні новин в студії шоу.

"Шоу "Україна має талант" вже стало головною подією телевізійного сезону і ми хотіли, щоб гала-концерт і оголошення переможця стали найяскравішоюпрограмою, що запам"ятовується. Виступ тріумфатора Євробачення - Олександра Рибака - упевнений, стане саме такою "точкою". У нашому шоу брали участь найзвичайніші люди, які, окрім своїх талантів, підкуповували глядачів щирістю. Саме щирістю і безпосередністю свого виконання Олександр "підкупив" всю Європу. Це те, чого не вистачає шоу-бізнесу в цілому. Тому ми дуже раді, що він прийняв наше запрошення і виступить на гала-концерті "Україна має талант" - говорить керівник телеканалу СТБ - Володимир Бородянський.

До цього безуспішну спробу привезти Олександра Рибака до України робили продюсери Анастасії Приходько. Веселий норвежець повинен був дати спільний з Приходько концерт 17 червня, але його відмінили нібито через жорсткий гастрольний графік Рибака. Не відбувся дует Олександра і з Дімою Біланом в Москві, куди виконавець "Казки" повинен був прибути на вручення премії "Муз-ТБ". Говорять, організаторів шокувала сума гонорару, названа менеджментом зірки. Нібито Олександр попросив більше, ніж хедлайнер церемонії - світова зірка Кеті Перрі.

Відзначимо, що Олександр Рибак вже був присутній на шоу "Україна має талант". Щоправда не справжній. Один з учасників конкурсу, Юрченко Валерій, у фіналі спародіював номер Рибака на "Євробаченні-2009".

 

Нагадаємо, Олександр Рибак став абсолютним рекордсменом за всю історію Євробачення, набравши 387 балів.

За матеріалами СТБ, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Олександр Рибак заспіває для українських талантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути