Ексклюзиви
четвер, 27 вересня 2007 08:22

Олександр Абдулов таємно повернувся до Москви (ФОТО)

Відомий актор всупереч численним чуткам і розмовам повернувся до Москви.

Нагадаємо, останнім часом Олександр Абдулов проходив лікування в ізраїльській клініці "Іхілов". Медики виявили у нього рак легенів четвертої стадії. Лікарі не приховували, що стан серйозний. Хвороба вразила вже і внутрішні органи - печінку, нирки, підшлункову залозу. Навіть найдосвідченіші фахівці не могли остаточно визначитися з курсом лікування. То намічали операцію, то відмовлялися від неї.

Тим часом в Росії з нетерпінням чекали вістей із землі обітованої. А вони були самими суперечливими. Про те, що Абдулов "ось-ось повернеться" до Москви говорили давно. Але точну дату знали лише найближчі.

І ось він дійсно повернувся. Як повідомила "КП", 26 вересня в одинадцять вечора до однієї з московських лікарень під"їхав кортеж з декількох машин. Авто "Швидкої допомоги" супроводжували чотири легковики.

Друзі, які приїхали з актором, вивели Олександра Гавриловича, оточивши його щільним кільцем. Вслід вийшла дружина актора Юлія. У клініці Абдулова зустріли черговий лікар і Леонід Ярмольник. Олександра Гавриловича відразу ж провели в наперед підготовлену палату. Як вдалося дізнатися виданню, акторові в московській лікарні проведуть курс хіміотерапії.
Зараз ви читаєте новину «Олександр Абдулов таємно повернувся до Москви (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути