неділя, 06 жовтня 2013 22:03

Олег Скрипка заспівав нові пісні на закритому віп-концерті на львівській пивоварні
8

Фото: Фото: Ольга Швед

Дві сотні людей з різних міст безкоштовно потрапили на закритий концерт Олега Скрипки у Львові в суботу. Вони першими побачили презентацію нового альбому "Чудовий світ". ВВ починає тур із новим альбомом 20-ма містами України.

О 20 годині біля "Пивного Дому Роберта Домса" у Львові зібрався натовп туристів. Тут є мешканці Луганська, Запоріжжя, міст Західної України. На концерт їх запросила львівська пивоварня.

"Мій тато любить пиво. От недавно каже мені, що виграв по акції від пива квитки на концерт ВВ, - розповідає Настя із Запоріжжя. Приїхала разом із подругою Оленою, разом працюють у банку. - Під кришечкою пива був код, який він відправив оператору. Через деякий час йому передзвонили, сказали, що запрошують двохлюдей на концерт "Воплі Відоплясова" у Львові. Тато, звісно вирішив, що поїду я з подругою. Назвав наші прізвища, телефони і через тиждень нам прислали квитки на поїзд до Львова. Приїхали ми учора. Поселили нас в тризірковому готелі у центрі міста. Півтори години була безкоштовна екскурсія центром Львова та годину - на пивоварні і в музеї пивоваріння. Після концерту їдемо в готель, завтра повертаємось додому."

Для щасливчиків у "Роберта Домса" накрили два довгих столи. Тут традиційні українські страви - вареники, салати, кілька видів м'яса з печеною картоплею, підливи з грибами, кров'янка з тушеною капустою, узвар, сирники. Пиво наливають безкоштовно.

"Не думала, що буду слухати Скрипку вживу і їсти кишку, - жартує пані Оксана. - Почуваю себе на доброму українському весіллі".

Олег Скрипка виступає 80 хвилин. Виконує нові та добре відомі пісні ВВ. Йому допомагають гітаристи гурту та запрошені музиканти зі скрипками.

"Для нас це епохальний важливий концерт - відправна точка у тур, - говорить Олег.- Сьогодні до нас завітав навіть наш фан із Нью-Йорка. Усі запитують, чому так довго від нас не було нового альбому. ВВ довгий час були демотивовані тим, що СД сьогодні вимирає. Продавати творчість в інтернеті в Україні наразі не навчилися. Ти створюєш цілий альбом, а стають відомими лише дві пісні. Тому ми працювали синглами - випускали новий кліп і продавали на телеканалах. Я досі проти випускати альбом. Але мої музиканти мене переконали."

Лідер гурту не вважає, що співпрацювати з пивною маркою - несерйозно для відомого музиканта.

"Це ж прекрасно, що український бренд підтримує українську музику, - переконує музикант. - Ми хочемо пов'язати культуру і пиво, щоб показати, що пити можна культурно. Це від комплексу меншовартості у нас, українців, така думка, що ми багато п'ємо і не можна підтримувати пивну традицію. Поїдьте в Англію, Росію і ви побачите, що ми не багато п'ємо. І це добре".

У новому ювілейному 10-му альбомі багато міфологічних образів. Тур розпочнеться 20 жовтня в Тернополі. Протягом акції буде розіграно 4000 квитків на концерти.

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка заспівав нові пісні на закритому віп-концерті на львівській пивоварні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути