вівторок, 26 червня 2007 13:46

Охоронці Путіна у Стамбулі були найактивніші (ФОТО)

 У Стамбулі триває саміт Організації Чорноморського економічного співробітництва. До неї входять 12  країн, що оточують, але не обов"язково виходять до Чорного моря. Одним з основним питань саміту був проект "Південний поток". Про нього два дні тому оголосили "Газпром" та італійська компанія ENI. Газопровід, який спочатку передбачалося прокласти по дну Чорного моря до Туреччини, тепер, як з"ясувалося, проведуть до болгарського берега, а далі, по суші до Греції. Туреччина несподівано "дізналась" про свою участь у "Потоку" та відмовилась від проекту.

Інформація про підготовку "Аль-Каїдою" замаху на кількох лідерів держав, зокрема на президента Росії призвела до посилення його охорони.

П"ятьох терористів затримали і тепер вони дають свідчення в поліції. За джерелами у російській делегації, реальної загрози терористи не становили, "інакше цей саміт тут взагалі б не відбувся". Загалом турецька поліція, як стверджує джерело, "...щодня по десятеро людей затримують, а потім по п"ятнадцять відпускають".

За матералами "Коммерсант".


Зараз ви читаєте новину «Охоронці Путіна у Стамбулі були найактивніші (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути