Ексклюзиви
понеділок, 19 липня 2010 13:31

Охоронець радника нардепа підстрелив кривдника свого шефа

Охоронець радника нардепа підстрелив кривдника свого шефа

У Київській області в місті Вишгороді охоронець радника голови парламентського комітету застосував вогнепальну зброю у п"яній бійці, поранивши одного з учасників сутички.

16 липня близько опівночі в місті Вишгороді (Київська область) на вулиці поблизу ресторану "Оскар" між місцевими мешканцями виникла п"яна бійка.

Один з п"яних бешкетників виявився радником голови комітету Верховної ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Радник депутата явно програвав у кулачному бою, а тому на допомогу покликав свого охоронця. Охоронець чиновника дістав пістолет і пострілом з невстановленої зброї поранив вишгородського хлопця в ногу, після чого втік. Поранення виявилося важким - постраждалому довелося надавати меддопомогу.

З місця події вилучена гільза і патрон калібру 9 мм. Міліція проводить оперативні заходи щодо встановлення невідомої особи і вилучення у нього зброї.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.125 УК України (умисне тілесне ушкодження).

Радник голови комітету Верховної ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією не постраждав.

Нагадаємо, в ніч на 27 червня в Черкаській області стався подібний інцидент за участю судді Дарницького суду Києва Євгена Вовка. Суддя стріляв з вогнепальної зброї у відвідувача місцевого кафе. Останній зараз перебуває в лікарні у важкому стані.

Низка ЗМІ написали про те, що суддя з дружиною влаштували бешкет в кафе, проте прокуратура порушила справу проти постраждалого жителя села Бобринці "за підозрою в нападі на суддю".

ТСН.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець радника нардепа підстрелив кривдника свого шефа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути