вівторок, 18 вересня 2012 16:05

Одинокі тата отримають по 200 гривень допомоги

Одинокі тата отримають по 200 гривень допомоги
Фото: liveinternet.ru

В Україні у третю неділю вересня святкують День батька. Цього року це 16 число місяця. З пропозицією введення цього дня в Україні виступили представники МГО "Міжнародний Центр Батьківства" ще у жовтні 2006 р. Тоді організація створила Громадську ініціативу "День Батька".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На суді дружина Волги шепотіла йому "Я тебе люблю"

В рамках цієї акції було зібрано 10 000 підписів від громадян під листом до Президента України з пропозицією відзначати День Батька на державному рівні. Також 2007 року було проведено у Львові, Кіровограді та Дніпропетровську регіональні громадські форуми представників державних, громадських і релігійних організацій "Роль чоловіка як батька в сім'ї та суспільстві".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка повернулася додому через 38 років

У Львові міська рада до свята виплатить по 200 гривень премії татам, які самі, без матері, виховують дітей. Допомогу отримають 30 тат, які перебувають на обліку в управлінні соціального захисту як одержувачі соціальної допомоги. Також 5 батьків дітей, матері яких ухиляються від сплати аліментів. Загалом виплату отримають 35 тат. На ці потреби в бюджеті міста виділено 7 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитина не цікавиться іграшками й однолітками

"Діти – це найдорожче, що в нас є, це наше майбутнє. Відтак, ми хотіли відзначити, вшанувати тат, які в силу життєвих обставин змушені самотужки "ставити на ноги" власних дітей, забезпечувати їм гідне життя та виховання", - зазначила заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк.

Зараз ви читаєте новину «Одинокі тата отримають по 200 гривень допомоги ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути