середа, 19 серпня 2009 10:34

Один зі "зниклих" на Саяно-Шушенській ГЕС був на риболовлі

Один зі "зниклих" на Саяно-Шушенській ГЕС був на риболовлі

Кількість зниклих на Саяно-Шушенській ГЕС в Хакасії скоротилися до 62 чоловік. Зі списків рятувальників вибули двоє чоловіків, котрі працювали на станції.

За інформацією газети "Взгляд", двоє чоловіків, котрі вважалися зниклими безвісти через аварію на Саяно-Шушенській ГЕС, знайдені живими і неушкодженими. З"ясувалося, що один з працівників станції під час аварії був на риболовлі. Про другого знайденого повідомляється лише, що чоловік живий.

"Кількість загиблих і постраждалих залишається незмінною - жертвами аварії стали 12 працівників ГЕС, 15 постраждали", - заявив на оперативній нараді з ліквідації наслідків голова МНС РФ Сергій Шойгу.

За його оцінками, активна фаза аварійно-рятівних робіт займе ще близько тижня. Планується, що основні роботи з розбору завалів на гідроагрегатах закінчаться через дві-три доби.

"В середу буде продовжена робота на позначці 320 метрів в машинному залі, де відбулася аварія, після чого водолази спробують спуститися нижче - на позначку 315 метрів", - уточнив С.Шойгу.

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко виразила співчуття голові уряду Російської Федерації Володимиру Путіну у зв"язку з трагедією.

"Від імені уряду України і від мене особисто прошу передати слова співчуття рідним і близьким загиблих під час аварії на Саяно-Шушенській ГЕС, а також побажати швидкого одужання всім постраждалим", - мовиться в телеграмі Прем"єр-міністра України.

Взгляд, Ліга

Зараз ви читаєте новину «Один зі "зниклих" на Саяно-Шушенській ГЕС був на риболовлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути