понеділок, 25 червня 2018 10:04

"Один робочий туалет і такий холод, що відчували себе німцями під зимовим Сталінградом" - як українська авіакомпанія обслуговує пасажирів

"Один робочий туалет і такий холод, що відчували себе німцями під зимовим Сталінградом" - як українська авіакомпанія обслуговує пасажирів
Черговий скандал з авіакомпанією Bravo. Фото: з відкритих джерел.

Українська авіакомпанія Bravo, чий літак 14 червня потрапив у жахливу НП в аеропорту "Київ", знову шокувала своїх клієнтів.

"Поверталися до Києва з іспанського міста Аліканте рейсом 1222. Здивувало, що на борту не можна було купити ніякої їжі. Гаразд, врешті-решт без їжі можна було і обійтися. А ось без води ... Води теж чомусь не було", - написав у Facеbook головний редактор газети "Факти" Олександр Швець.

Їхній виліт затримали на 8 з половиною годин, а літак загнали в кінець льотного поля, "кудись ближче до городів".

"Їхати до нього автобусом було довго і соромно. Чому соромно? Та тому що авіалайнер російського "Аерофлоту" стояв, пристебнутий до "рукава", яким пасажирам легко і зручно було пройти в салон літака".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В "Жулянах" пасажирський літак викотився за злітну смугу. Аеропорт закрили

Але найцікавіше, як пише журналіст, почалося вже на борту.

"Після жахливої задухи хтось із екіпажу врубав на всю потужність такий холод, що пасажири почали кутатися в усе, що було під рукою, стаючи схожими над полонених німців під Сталінградом. На третій годині польоту, зігрівшись, відморожені туристи потягнулися до туалетів. Ні, не до туалетів, а до одного туалету. Тому що з чотирьох туалетів працював лише один".

Додає, що так "професійно" довести до настільки убогого стану рівень обслуговування українських авіапасажирів не кожному майстру вдасться.

"Наші ж вітчизняні майстри знущатися над авіаклієнтами вчергове довели, що немає меж досконалості. Адже, виявляється, можуть же, сучі діти, якщо постараються. А так постаратися ще вміти треба. І останнє. Коли ж ви, сучі діти вітчизняного авіапрому, поважати людей будете ?! Себе не хочете поважати - ваша справа. А ми всі до чого? Справа ж, як ви розумієте, не в тому, що в літаку не працювали туалети і рамка ілюмінатора в 13-му ряду загрожувала відвалитися в будь-який момент. Питання в іншому: хто-небудь взагалі перевіряє ці літаки перед вильотом? Адже ми не бачили ще, як там всередині виглядають двигуни", - підсумував Олександр Швець.

На окупований півострів скоротили "літні плани з авіарейсів". Тому до Криму не потраплять близько 551 тис. пасажирів з Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Один робочий туалет і такий холод, що відчували себе німцями під зимовим Сталінградом" - як українська авіакомпанія обслуговує пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути