четвер, 15 липня 2010 12:09

Одеські повії підняли ціни після початку навчань з НАТО

Одеські повії підняли ціни після початку навчань з НАТО

На Митній площі Одеси - "стометрівці", як її називають у місті, робота починається ввечері. Дівчата в коротких спідницях чекають клієнтів.

"Година - 100 доларів", - оповістила ціну блондинка в червоній сукні водієві "Пежо", що зупинився.

Знижки діють тільки для постійних клієнтів. А ось для іноземних моряків, які прибули до Одеси для участі в ученнях "Сі Бриз-2010", таксу збільшено майже вдвічі.

"У них в Нью-Йорку дешевше не знайдуть, - поділилася 19-річна Катя з Кіровограда, - і зарплати військовим хороші платять".

Разом з моряками НАТО в Одесі висадився і "прекрасний десант". На початок навчань сюди підтяглися путани з Миколаївської, Харківської областей і одеських сіл. Але командири "Сі Бриз" виявилися підготовленими до неформального спілкування з країнами-учасницями. В інструкції, виданій морякам ще до прибуття до Одеси, зафарбовані темним кольором всі злачні місця міста, куди морським вовкам ходити особливо не рекомендується. Але найбільше волелюбних дівчат засмутила інша заборона - морякам наказано не носити при собі більше 100 доларів.

Одеські міліціонери теж включилися в захист національних інтересів: щоб не бентежити гостей, що знаходяться на американському кораблі, а також розквартированих по місту військових представників 12 країн, вони провели рейд, пише "КП в Україні".

"За ніч було затримано 14 жінок легкої поведінки, що працювали на Митній площі, - повідомив оперуповноважений відділу по боротьбі із злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, обласного УВС Станіслав Романовський. - Була ліквідована точка дислокації одеських повій. Вік затриманих коливається від 19 до 27 років. Таким чином, одеська міліція не тільки поклопоталися про мораль іноземних військових, але і про їхнє здоров'я".

Зараз ви читаєте новину «Одеські повії підняли ціни після початку навчань з НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути