понеділок, 27 серпня 2012 19:38

Одеситка стала найкрасивішою заміжньою жінкою в світі

32-річна Аня Щапова із Одеси стала найкрасивішою заміжньою жінкою в світі, вигравши конкурс краси для одружених пані - "Місіс Глобал-12". Він пройшов в американському містечку Палм-Спрінгс тиждень тому.

Аня працює телеведучою на одеському каналі "ОК". Народилася в Донецьку. Закінчила там місцевий університет за спеціальністю менеджмент зовнішньоекономічної діяльності. Працювала в туристичній фірмі та редактором журналу. В дитинстві серйозно займалась плаванням.

"В школі я була настільки завантажена, що доводилось вибирати між плаванням та музикою. І я вибрала перше. Це було дуже важко: по два тренування в день і тільки о сьомій вечора поверталась додому і відразу сідала за уроки. Кожного дня в мене був один маршрут: басейн, школа і дім. Але з другого боку це була серйозне гартування, адже в спорті привчають до дисципліни та відповідальності. Потім мама відвела мене ще й у модельну школу. Я пройшла кастинг і мене стали запрошувати в різні проекти і модельні покази", - розповіла Аня.

В кінці 90-х дівчина вийшла заміж за одеського бізнесмена Олега Рибальченка. Його компанія займається імпортом та виробництвом фруктів в Україні. У 2000-му народила йому доньку Поліну. Через кілька років другу дівчинку — Ніколь.

"Після народження доньок я вирішила повернутися в модельний бізнес. Вигравала різні конкурси краси. Пам'ятаю, як із одного з конкурсів привезла календарі з моїм зображенням. І Поліна почала роздавати їх всім, кого бачила: таксистам, вчителям в школі. І казала при тому: "Дивіться, оце моя мама". Доньки намагаються бути схожими на мене. Поліна, наприклад, вже виграла один із дитячих конкурсів краси. Вони обидві займаються вокалом та хореографією", - підкреслила найкрасивіша заміжня жінка на планеті.

Зараз ви читаєте новину «Одеситка стала найкрасивішою заміжньою жінкою в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути