пʼятниця, 11 вересня 2009 08:32

Очевидці трагедії 11 вересня в Нью-Йорку зняли наслідки теракту

Очевидці трагедії 11 вересня в Нью-Йорку зняли наслідки теракту

Раніше невідомий відеозапис, зроблений одним з очевидців терактів 11 вересня 2001 року, опублікований на сайті телеканалу Sky News.

У відеоролику тривалістю менше півтори хвилини видно зіткнення другого літака з однією з башт-близнят Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку. Крім того, очевидці зняли наслідки теракту.

Цей запис був переданий очевидцями фонду, який займається створенням меморіалу і музею на згадку про теракти. Всього, як повідомляє Sky News, очевидці зі всього світу передали для музею сотні годин любительських відеороликів, знятих 11 вересня. Експозиція повинна відкритися протягом найближчих трьох років.

11 вересня 2009 року - вісім років з дня терактів. У 2001 році терористи захопили пасажирські літаки в США. Два з них врізалися в башти-близнята Всесвітнього торгового центру, один впав на Пентагон, і ще один - в штаті Пенсільванія. В цілому в результаті терактів загинули більше 3000 людей. Тільки у Нью-Йорку жертвами теракту стали майже 2800 осіб, останки багатьох з них все ще не упізнані, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Очевидці трагедії 11 вересня в Нью-Йорку зняли наслідки теракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути