пʼятниця, 10 квітня 2020 18:33

Обшуки у вдови героя АТО і учасниці Майдану - це символ реваншу - Порошенко про справу Чорновол

Обшуки у вдови героя АТО і учасниці Майдану - це символ реваншу - Порошенко про справу Чорновол

Обшуки, які сьогодні вранці слідчі ДБР провели в помешканні учасниці Майдану, вдови героя АТО, народного депутата восьмого скликання Тетяни Чорновол, – це символ реваншу Антимайдану. Так прокоментував цю подію п'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко.

"Я звертаюся до влади, до президента – зупинити це свавілля, яке дискредитує Україну в очах всього світу", – закликав Петро Порошенко.

"Це сьогодні має жахливий символізм. Це означає перемогу антимайдану. Перемога сил реваншу. Я думаю, що дуже символічно, коли адвокат Януковича обшукує і видає підозру, і намагається заарештувати вдову героя АТО, матір 2 дітей, активістку Майдану, на яку було здійснено замах. Коли вони випускають бійців "Беркута", які розстрілювали Майдан, і заарештовують активістів Майдану", – наголосив Порошенко.

"Це точно неприйнятно. Ми не залишимо це без реакції", – зазначив Порошенко.

Він повідомив, що, за його інформацією, ця справа супроводжується численними порушеннями закону. "Починаючи від суду, який це розглядав, – це сумнозвісний Печерський суд, який штампує такі рішення, незважаючи на юрисдикцію Шевченківського суду для ДБР. І завершуючи тим, як проходили обшуки, вилучення речей, знущання над удовою, активістом за підписами колишнього адвоката Януковича", – наголосив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Обшуки у вдови героя АТО і учасниці Майдану - це символ реваншу - Порошенко про справу Чорновол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути