понеділок, 18 лютого 2008 07:59

Обличчя співачки Алєкси рятують лікарі (ФОТО)

Колишня подружка Тіматі Алєкса потрапила до лікарні після операції зі збільшення губ.

Спроба додати губам сексуальної припухлості за допомогою біогелю обернулася для Алєкси жахливими наслідками.

Після пластичної операції випускниця "Фабрики зірок - 4" прагне трохи менше говорити або взагалі не ворушити губами.

Кілька днів тому Алєкса звернулася в клініку пластичної хірургії з проханням терміново зробити їй операцію по видаленню ущільнень в губах.

Восени минулого року 19 літня Олександра Чвікова, в музичній тусовці більше відома як Алєкса, звернулася до фахівців з пластичної хірургії з проханням додати її губам припухлості.

Медики намагалися відрадити молоду дівчину від необачного кроку, але Алєкса була непохитна. Для додання губам об"єму хірурги ввели співачці біогель. Доктори запевнили дівчину, що ефект пухких форм збережеться протягом півроку.

Ускладнення почалися відразу після ін"єкцій. У місцях введення голки з"явилися ущільнення, а різкий біль не давав дівчині нормально говорити. Сильно розпухлі губи виглядали неприродно на мініатюрному обличчі. Алєкса знов звернулася до лікарів, але ті поспішили заспокоїти її.

- Це нормальна реакція, - запевнили Алєксу лікарі. - Не панікуйте, через місяць все пройде.

Проте ускладнення не тільки не пройшли, а стали ще серйознішими. До сильно розпухлих губ додалися підвищена температура тіла, часті запаморочення і нудота.

Останнім часом дівчина відчуває себе погано. Кілька днів тому вона прийшла в клініку на Арбаті і попросила зробити їй операцію з видалення ущільнень в губах, але медики поки побоюються проводити будь-яке хірургічне втручання.

Робити операцію лікарі клініки поки відмовилися. Алєксі призначили масаж губ і спеціальну дієту. Проте, якщо через два місяці запалення не пройде, юній співачці доведеться лягти під ніж хірурга, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Обличчя співачки Алєкси рятують лікарі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути