Ексклюзиви
пʼятниця, 03 липня 2009 11:13

Обама одночасно святкуватиме день народження США і старшої дочки

Обама одночасно святкуватиме день народження США і старшої дочки

Святкування одного з головних національних свят в США - Дня незалежності - співпадає для президента Барака Обами з днем народження його старшої дочки Малії.

Як розповів Обама в інтерв"ю агентству AP, до вечірки на честь 11-річчя Малії він готується з побоюванням. За словами президента, він із страхом уявляє собі ситуацію, коли в будинку зберуться більше двадцяти подруг Малії підліткового віку.

Обама відзначив, що заміську президентську резиденцію в Кемп-Девіде вже зараз "наповнили" 24 маленькі дівчинки. "І це трохи лякає", - зізнався американський президент.

Тим часом у колі сім"ї та в оточенні маленьких подруг дочки він проведе лише половину дня, відзначає ІТАР-ТАРС. Потім він буде вимушений повернутися в Білий дім, куди запрошено 1200 військовослужбовців з сім"ями.

Як розповіли представники президента, Обама звернеться до присутніх і виголосить урочисту промову. Ввечері того ж дня він привітає на Південній галявині своєї резиденції співробітників Білого дому, і вони разом насолодяться традиційним барвистим салютом на честь Дня незалежності США.

У нинішньому році Сполучені Штати відзначать свято незалежності в 233-й раз.

День незалежності фактично вважається днем народження Сполучених Штатів як вільної і незалежної країни. Ця дата приурочена до підписання Декларація незалежності 4 липня 1776 року.

За матеріалами NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Обама одночасно святкуватиме день народження США і старшої дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути