середа, 21 березня 2018 12:28

Оголосили конкурс ілюстрацій на книжку Гузара

Оголосили конкурс ілюстрацій на книжку Гузара
Роботи приймають протягом березня-квітня. Фото:ugcc.kiev.ua

Українська греко-католицька церква оголосила дитячий конкурс на ілюстрацію книжки Блаженнішого Любомира Гузара.

Книжці бракує ілюстрацій, які допомогли б краще уявити ту чи ту рису людини, пише "Укрінформ".

"Наприкінці свого життєвого шляху Блаженніший Любомир Гузар написав книжку "Гріхи і чесноти", присвячену моральним якостям людини. Як про наші сильні сторони, достоїнства, так і про немочі, вади… Автор розповідає про людські якості, розглядаючи їх крізь призму багатого власного досвіду. Ця книжка побачить світ у травні 2018 року", - йдеться в повідомленні Інформаційного ресурсу УГКЦ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримських школярів змушують малювати плакати до президентських виборів

Роботи приймають протягом березня-квітня за адресою [email protected]. Контактна особа: Оксана Климончук, тел. 0(50) 312 89 15.

"Пропонуємо намалювати їх дітям. Отже, оголошуємо конкурс на ілюстрації до книжки Любомира Гузара "Гріхи і чесноти". У конкурсі можуть взяти участь діти до 16 років. Малюнки відбиратиме авторитетна конкурсна комісія", - повідомляє УГКЦ.

Від 1 дитини конкурсна комісія приймає на розгляд не більше 5 малюнків. Автори робіт, які оберуть для ілюстрування, отримають книжку Блаженнішого Любомира "Гріхи і чесноти" у подарунок.

Департамент інформації УГКЦ наводить перелік якостей, про які пише Блаженніший Любомир і кожну з яких потрібно проілюструвати окремими дитячими малюнками:

Нахабство; Недружність; Пліткарство; Байдужість; Лінь; Неохайність; Культура; Цинізм; Сором; Погордливість, гординя; Пихатість; Гідність; Надія; Марнославство; Скромність; Смітити; Куріння; Нетерпимість; Смирення; Сварливість; Чесність; Сум; Обжерливість; Культура їсти; Грошолюбство; Зрадливість; Убивство; Аборт; Популізм; Вдячність; Доброта; Ненависть; Поблажливість; Мудрість; Щедрість; Корупція; Брехливість; Простота; Сміливість; Продажність; Жадібність; Доброзичливість; Самокритичність; Самоіронія; Злопам'ятність; Життєрадісність.

31 травня 2017-го після важкої недуги помер Глава Української греко-католицької церкви Блаженніший Любомир Гузар. Йому було 84 роки.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили конкурс ілюстрацій на книжку Гузара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути