вівторок, 07 квітня 2020 09:07

"Нова Пошта" під час карантину розпочала встановлювати поштомати

 

Група компаній "Нова Пошта" під час карантину встановила понад 200 поштоматів у Києві, Львові, Чернівцях, Ужгороді та Херсоні. Про це повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що поштомати встановлюють для автоматичних операцій прийому і видачі посилок: кур'єр доставляє посилку до поштомату, а отримувач її забирає у зручний для себе час.

 

У планах компанії - збільшити кількість поштоматів до 400 од. до кінця квітня.

"Для зручності клієнтів більшість фірмових поштоматів ми встановлюємо всередині продуктових магазинів", - зазначають у компанії.

 

До кінця квітня "Нова Пошта" планує розширити мережу до 400 поштоматів і встановити їх у Дніпрі, Одесі, Харкові, Полтаві, Чернігові, Сумах, Вінниці, Хмельницькому, Маріуполі та інших містах.

До поштоматів дозволено доставку повністю передплачених документів і посилок до 30 кг фактичної ваги, розміром не більше 42х24х58 см і з оголошеною вартістю не більше, ніж 6 тис. грн.

 

Як повідомлялося, раніше "Нова Пошта" запустила послугу безконтактної кур'єрської доставки, а з 2 квітня розпочала доставку ліків з аптечної мережі "Аптека 9-1-1".

В Україні станом 6 квітня 1319 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, із них 38 летальних, 28 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

Як повідомлялося, у світі станом на 6 квітня коронавірусною інфекцією заразилися 1 274 923 людини. Від Covid-19 уже померли 69 479 осіб, 260 484 одужали.

Зараз ви читаєте новину «"Нова Пошта" під час карантину розпочала встановлювати поштомати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути