четвер, 06 вересня 2018 18:43

Нинішній в. о. голови ДФС Власов 2 роки воював в АТО

Нинішній в. о. голови ДФС Власов 2 роки воював в АТО
Глава ДФС Олександр Власов 2 роки воював в АТО. Фото: rbc.ua

Призначений 5 вересня тимчасово виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби України Олександр Власов 2 роки не "служив", а воював в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідовив його заступник, підполковник К., який досі служить в підрозділі спеціального призначення Збройних сил України, передають Українські Новини.

"Це професіональний військовий розвідник і контррозвідник, наш бойовий командир. Я мав честь воювати разом із ним. В армії мало таких офіцерів, що здатні виконувати найскладніші бойові задачі. Я й зараз не можу вам навести приклади операцій, які виконували наші "привиди", однак повірте, це реальні складні бойові задачі", - повідомило джерело у ЗСУ.

Нагадаємо, що до призначення на посаду в ДФС Власов очолював одеську митницю. Під час його керівництва в Одесі провели одну з найгучніших спецоперацій останніх років із перекриття каналів контрабанди та арештували "короля контрабанди" Дениса Амінєва.

Про Власова також відомо він якийсь час очолював Головне міжрегіональне управління оперативного забезпечення зони проведення АТО Державної фіскальної служби України з перекриття каналів контрабанди на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей.

Зараз ви читаєте новину «Нинішній в. о. голови ДФС Власов 2 роки воював в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути