четвер, 17 червня 2010 09:04

Німець взяв у заручники 20 людей через лікарську помилку

Німець взяв у заручники 20 людей через лікарську помилку

Громадянин Німеччини, який15 червня захопив заручників в магазині модного одягу "H & M" у Лейпцигу, заявив, що пішов на злочин, щоб привернути увагу до лікарської помилки, жертвою якої він став.

"Він хотів звернути увагу на те, що його неправильно лікували", - відзначили в прокуратурі Лейпцига, яка займається розслідуванням цього інциденту. За словами слідчих, чоловік ретельно підготувався до захоплення заручників і розраховував поговорити з пресою, щоб розповісти про свій випадок.

Раніше німецький телеканал n-tv також повідомив зі слів очевидців, що чоловік був тяжко хворий, а оскільки йому не надали кваліфікованої лікарської допомоги, вирішив взяти заручників. Німецьке видання Bild, посилаючись на свої джерела в поліції, відзначило, що зловмисник вже був судимий за злочини із застосуванням зброї.

Всього в заручниках у злочинця, який забарикадувався з пістолетом на другому поверсі магазину в жіночому відділі, опинилися близько 20 осіб. Поступово він відпустив більшу частину заручників, проте продовжував утримувати продавщицю. Врешті-решт, поліцейським через три години вдалося переконати його здатися.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Німець взяв у заручники 20 людей через лікарську помилку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути