вівторок, 27 листопада 2007 14:40

Німцеві загрожують три роки в"язниці за виголювання свастики на тілі пса

У німецькому місті Штраубінг поліція почала розслідування за фактом розповсюдження і демонстрації нацистської свастики. Якщо провина 29-річного німця буде доведена, то він може потрапити у в"язницю строком до трьох років. Чоловіка звинувачують в тому, що він виголив свастику і знаки елітних військ СС на тілі свого пса.

Поліцейські випадково дізналися про цей незвичайний випадок розповсюдження забороненої символіки: їм в цьому допомогла колишня дівчина господаря собаки. Дівчина звернулася в поліцію з проханням про допомогу. Вона недавно розлучилася з хлопцем і тепер хотіла забрати з його квартири свої речі, проте зробити це одна вона боялася.

Коли поліцейські увійшли до будинку молодої людини, то побачили незвичайного собаку, на боках якого були поголені нацистські символи. Тепер поліції належить з"ясувати - чи виводив господар свого пса на вулицю. Якщо він весь час тримав собаку будинку, це не вважатиметься публічною демонстрацією.

У Німеччині розповсюдження і демонстрація нацистської символіки вважається злочином, який може спричинити за собою покарання у вигляді позбавлення свободи на строк до трьох років, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Німцеві загрожують три роки в"язниці за виголювання свастики на тілі пса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути