Ексклюзиви
понеділок, 20 лютого 2017 15:28

Незряча Вікторія Булат потребує термінового шунтування головного мозку

Автор: Фото надане Богданом Булатом
 

6-річна Вікторія Булат із Кропивницького чотири роки тому втратила зір. У дитини виявили пухлину головного мозку, яка згодом перейшла в злоякісну стадію. Дитина перебуває в гематологічному відділенні обласного онкодиспансеру. Дівчинці потрібні гроші на шунтування і курси хіміотерапії.

"Віка в нас народилася здоровою. В 1,3 роки ми проходили планове обстеження. В неї виявили пухлину головного мозку. Різко впав зір. Реагувала лише на різке світло. А через два місяці вже нічого не бачила. Київські лікарі сказали, що поспішати з операцією не треба. Щороку обстежувалися. Вікуся в нас активна, займається легкою атлетикою, плаванням. Любить поезію, складає вірші, казки і розповіді. Має добру пам'ять. Рік тому пухлина виявилася злоякісною. Донечка зараз проходить хіміотерапію. Перший курс триватиме 24 тижні з перервами, другий значно довший, аж 76 тижнів. Вчора нейрохірург оглянув Віку і сказав, що операцію треба робити через два місяці. Якщо стан дитини погіршиться, тоді в терміновому порядку", - розповів Gazeta.ua батько Богдан Булат.

На шунтування головного мозку Вікторії потрібно 65 тис. грн. Хіміотерапія може коштувати від 50 до 200 тис.грн. У батьків немає таких грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Поковба має рідкісну хворобу – потрібна допомога

"Рік тому дружина теж лікувала онкологію. Ми витратили все, що було. Допомагали рідні, знайомі і просто чужі люди. У нас є ще 2-річна донька Даяна. За нею доглядає теща. Я з Аліною перебуваємо біля Віки. Ми просимо в людей допомогти врятувати нашу старшу донечку. Бо самі зібрати такі гроші не зможемо", - благає Богдан.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк – 4731 2191 0164 7414 (Булат Аліна Геннадіївна).

Контакти Богдана Булата - 066 807 30 61.

Зараз ви читаєте новину «Незряча Вікторія Булат потребує термінового шунтування головного мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути