Ексклюзиви
вівторок, 20 жовтня 2015 18:15

Невідомі пошкодили лінію електропередач, що веде до Криму

Невідомі пошкодили лінію електропередач, що веде до Криму
Фото: geolocation.ws

На лінії електропередач "Каховка – Островська" зафіксоване пошкодження.

Техніки на даний момент з'ясовують характер поломки, повідомив керівник відділу з питань взаємодії зі ЗМІ підприємства "Укренерго" Зіновій Буцьо, передають "Крим.Реалії".

"Лінія "Каховка – Островська" зараз перебуває на реконструкції за проектом Запорізької атомної станції. І, як повідомили, там теж є ушкодження. Зараз ми шукаємо де. Пошкодження сталося на вимкненій лінії, яка не під напругою, і яку ми реконструюємо", – сказав він.

Як повідомляє прес-служба управління МВС України в Херсонській області, до чергової частини Чаплинського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що 20 жовтня приблизно о 12:25 в полі неподалік від селища Новий Гай пошкоджена залізобетонна опора високовольтної лінії електропередач.

Пошкодження виявив житель села, який в полі пас овець.

20 жовтня в Херсонській області вкотре пошкодили опори ЛЕП "Мелітополь – Джанкой", якою електроенергія постачається до Криму. Одна з опор була замінована. Зокрема, за даними міліції, було виявлено три мінометні міни 82-го калібру і дві тротилові шашки. Відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне пошкодження об'єктів електроенергетики". На час оперативних дії співробітників МВС лінію "Мелітополь – Джанкой" вирішили повністю відімкнути.

До цього, в ніч на 6 жовтня, невідомі пошкодили бетонну електроопору високовольтної лінії Джанкой – Мелітополь. 20 вересня розпочалась безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, що прямує до Криму з продуктами і товарами, ініційована лідерами кримських татар. Учасники блокади заявили, що слідом за "продуктовою" буде "енергетична блокада" Криму.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі пошкодили лінію електропередач, що веде до Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути