четвер, 20 червня 2019 12:45

Негрич запропонував шкільні спортмайданчики зробити безпечнішими

Негрич запропонував шкільні спортмайданчики зробити безпечнішими
Депутат Київради Микола Негрич запропонував спосіб, як зробити місто більш безпечним для дітей. Фото: www.negrich.kiev.ua

Депутат Київради Микола Негрич пропонує встановити на спортмайданчиках, що розташовані на території шкіл столиці, камери спостереження та цілодобове освітлення. Він переконаний, що таким чином вдасться зробити місто безпечнішим для дітей.

"Неодноразово до мене зверталися люди, які хочуть вирішити питання із доступом до спортмайданчиків улітку. Школа закрита, а от на майданчику можна займатися. І я з цим цілком погоджуюся. Єдина проблема – як тільки вечоріє, на лавках з'являються молодики із випивкою. Тому я пропоную піти шляхом, яким уже пішли в інших містах – установити камери спостереження на майданчиках біля шкіл", – зазначив Микола Негрич.

Також він переконаний, що територія шкіл має освітлюватися цілодобово.

"Якщо спортмайданчики будуть відкриті до 22:00, то це буде великий плюс для дітей і дорослих. Сьогодні ми намагалися обладнати школи сучасними спортивними просторами, щоб зробити спорт доступний кожному. Тому ці простори мають використовувати ефективно протягом усього року", – додав Негрич.

За останні кілька років у Києві встановили кілька сотень майданчиків для занять із воркауту. Така кількість спортивних споруд у столиці з'явилася завдяки програмі "Безкоштовний спорт доступний кожному".

Зараз ви читаєте новину «Негрич запропонував шкільні спортмайданчики зробити безпечнішими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути