Ексклюзиви
вівторок, 10 вересня 2024 09:10

Небачені можливості та грандіозний успіх: для кого цей день стане початком великих досягнень

Небачені можливості та грандіозний успіх: для кого цей день стане початком великих досягнень
Не приховуйте своїх почуттів. Саме час освідчитися у коханні. Фото: pixabay.com

10 вересня - найбільш вдалий день тижня. Можна починати новий курс навчання, запускати в дію нові проєкти.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Сміливо плануйте, фантазуйте, подорожуйте, - говорить астрологиня. - Зірки сприятимуть активній життєвій позиції людей. Купуйте мобільні телефони та інші ґаджети. Вони працюватимуть надійно. Але не варто щедро розкидати гроші, бо вони цього дня дуже швидко зникатимуть. Утримайтеся від придбання товарів на виплат. Приділіть більше уваги літнім та самотнім людям. Вони будуть особливо вразливими. Не приховуйте своїх почуттів. Саме час освідчитися у коханні. Найкращий день для проведення профілактики легеневих захворювань. Небачені можливості та грандіозний успіх вівторок принесе Тельцям, Левам і Водоліям. Для вас цей день стане початком великих досягнень".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Залежите від думок родичів, тому боїтеся зробити перший крок. Якщо хочете кар'єрного зростання, демонструйте свої здібності. Вас помітять і гідно оцінять. Не бійтеся розкривати свої таланти.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Шукати свою долю на сайті знайомств марно. Свою половинку зустрінете там, де найменше очікували. Кохані вимагатимуть підтверджень, що ви їх любите. Не забувайте про знаки уваги, спонтанні побачення і подарунки.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Увечері будьте відкритими до знайомств. Це шанс зустріти свою долю. Швидко набиратиметься зайва вага. Контролюйте, що і коли їсте.

Рак (22 червня - 22 липня)

Візьміть шефство над кимось із знедолених. Добро повертатиметься до вас сторицею. Віддалитеся від дітей, які нещодавно взяли шлюб. Ви не розділятимете їхнього вибору та не бажатимете порозумітися із невістками і зятями.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Доведеться виправляти помилки молодості. Переконаєтеся, що вибір партнера, професії та місця проживання були не зовсім вдалими. Задумаєтеся над пошуком свого покликання.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Дехто з партнерів попросить вас приглянути за своїм майном чи віддасть гроші на зберігання. Не беріть на себе відповідальність за чужі речі. Вас можуть звинуватити у нестачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому судилося стрибнути вище власної голови: астрологиня оголосила список щасливчиків

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Намітяться зміни на краще. Бажання співпадатимуть із можливостями. Варто купувати смартфони та телевізори. Заробітки потішать. Серед оточуючих буде мало приємних співрозмовників. З'явиться бажання усамітнитися.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Самотні знайдуть свою пару. Будете обирати між двома партнерами. Віддасте перевагу стосункам без зобов'язань.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Цей день приготував купу сюрпризів і фінансовий успіх. Скористайтеся нагодою заробити більше грошей.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

На першому місці має стояти власне "я". Якщо не подбаєте про себе, про вас не потурбується ніхто. Утримайтеся від придбання нерухомості. Грошей вистачатиме, вигідних пропозицій буде вдосталь, але куплені будинки та квартири матимуть приховані проблеми.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Від того, наскільки працьовитими будете цього дня, залежатиме, наскільки фінансово незалежним відчуєте себе восени. Зможете вдало змінити місце роботи та проживання.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Кохані обурюватимуться, бо ставитимете кар'єру на першу місце. Стережіться службових романів, бо втратите сімейне щастя. Вдасться позбутися проблем із безпліддям

18 вересня відбудеться місячне затемнення. Тиждень перед затемненням стане суперуспішним для трьох знаків. Їм все вдаватиметься з першого разу.

Зараз ви читаєте новину «Небачені можливості та грандіозний успіх: для кого цей день стане початком великих досягнень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути