Ексклюзиви
неділя, 21 березня 2021 20:44

"Не працювала ліва рука і перекосило обличчя" - молодій мамі на видалення пухлини терміново потрібна допомога

Автор: Фото надане Ольгою Варакутою
  30-річній Ользі Варакуті з Дніпра на видалення пухлини головного мозку терміново потрібно близько $4 тис.
30-річній Ользі Варакуті з Дніпра на видалення пухлини головного мозку терміново потрібно близько $4 тис.

У 30-річної Ольги Варакути з Дніпра виявили пухлину головного мозку ІІІ ступеня, яку потрібно терміново видаляти. Вартість операції становить близько $4 тис.

"На початку січня я втратила свідомість. Дома була одна. Так лежала з пів години. Саме стільки до мене не могла додзвонитися мама. Коли я прийшла до тями, відчула, що прикусила собі язик і розбила лоб. Не працювала ліва рука і перекосило обличчя. Я однією рукою довго не могла відкрити двері. Перед очима стояла світла пляма. Швидка допомога доставила в міську лікарню в важкому стані. Але звідти направили в лікарню Мєчнікова. Була підозра на інсульт. Коли зробили обстеження, МРТ показала пухлину головного мозку. А в аналізі крові виявили антитіла коронавірусу. Думаю, що хворіла в листопаді. У цей період коронавірус був у мами, куми і начальниці. Я була впевнена, що мене минуло. Бо не було такого, щоб не відчувала смак чи запах. І температура була нормальна. Безсимптомне перенесення корони дає ускладнення на мозок і легені. Утворюються пухлини, активізовуються хронічні хвороби" - розповіла Gazeta.ua Ольга Варакута.

Госпіталізацію для видалення пухлини головного мозку призначили на 29 березня.

"На операцію потрібно близько 4 тисячі доларів. У цю суму не входить гістологія на онкомаркери та реабілітація. Скільки ще буде треба, стане відомо після операції. Ще треба двох донорів для здачі крові в лікарні імені Мєчнікова. Прошу допомоги в людей. Я всі свої заощадження вже витратила. Маю 6-річного сина. На операцію для мене важлива кожна гривня", - говорить Ольга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щодня продивляюся нові фото та відео з Надійкою і плачу" - волонтер просить допомоги на лікування дочки українського захисника

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 4149 4993 4208 3555 або Монобанку: 4441 1144 2113 5896 (Варакута Ольга Григорівна). Обидві карти - для гривні, рубля, долара і євро.

Зараз ви читаєте новину «"Не працювала ліва рука і перекосило обличчя" - молодій мамі на видалення пухлини терміново потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1262
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути