вівторок, 23 листопада 2021 12:53

"Не давали гарантії, що дитина житиме" - мати просить допомоги на реабілітацію сина

Автор: Фото надане Ольгою Молодецькою
  У 4-річного Матвія Молодецького з села Шарнопіль Монастирищенського району на Черкащині -  гіпоксичне-ішемічне ураження головного мозку, лікворна дисцикуляція, атактичний синдром, відставання в розвитку. На реабілітацію потрібно 34 тис. грн.
У 4-річного Матвія Молодецького з села Шарнопіль Монастирищенського району на Черкащині - гіпоксичне-ішемічне ураження головного мозку, лікворна дисцикуляція, атактичний синдром, відставання в розвитку. На реабілітацію потрібно 34 тис. грн.

У 4-річного Матвія Молодецького з села Шарнопіль Монастирищенського району на Черкащині - гіпоксичне-ішемічне ураження головного мозку, лікворна дисцикуляція, атактичний синдром, відставання в розвитку. Але лікарі дають шанс на одужання. На реабілітацію потрібно 34 тис. грн.

"Матвій народився недоношеним, бо узі показало слабке серцебиття. Мені зробили кесарів розтин. Гарантії, що дитина житиме, не давали. Була реанімація, потім ще місяць в лікарні. У три місяці виявили, що відстає в розвитку. Але ми не здалися. Їздимо на реабілітації. Дитина змінюється. Стає активнішою, веселішою, всім цікавиться, ще краще ходить і навіть пробігає. Займається уже з логопедом, корекційним педагогом. Але у нас бувають судоми, які негативно впливають на лікування. Тому потрібно додаткове обстеження. І вже треба їхати на наступну реабілітацію, яка коштує 34 тисячі гривень. Ми дуже хочемо, щоб синочок був здоровим. Будемо всім вдячні за кожну гривню", - розповіла Gazeta.ua мати Ольга Молодецька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кричать: "У нас тато горить і хата" - глухонімому Геннадію Майстренку на лікування важких опіків потрібна допомога

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 5168 7574 1756 6504 (батько Молодецький Віталій Вікторович)

Зараз ви читаєте новину «"Не давали гарантії, що дитина житиме" - мати просить допомоги на реабілітацію сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути