Ексклюзиви
понеділок, 13 жовтня 2008 16:03

Названий найбільш душевний фільм

"Бембі", повнометражний кольоровий мультфільм студії Disney, що вийшов в прокат в 1942 році, визнаний британськими глядачами найбільш душевним в історії кіно. Такий підсумок опитування, проведеного рекламною компанією PearlandDean, повідомляє TheTelegraph. У опитуванні взяли участь більше трьох тисяч чоловік. 18 відсотків з них віддали перше місце екранізації повісті австрійського письменника Фелікса Зальтена про оленя, чию матір убили мисливці.

Свого часу сер Пол Маккартні сказав, що саме цей мультфільм вплинув на його рішення стати вегетаріанцем, нагадує газета.

Друге місце, згідно з опитуванням PearlandDean, зайняв фільм "Привид" ("Ghost") Джері Цукера з Демі Мур, Патріком Суейзі і Вупі Голдберг в головних ролях. Третє і четверте місця поділили "Король-Лев", ще один діснеєвський мультфільм, знятий Роджером Еллерсом, і "Інопланетянин" Стівена Спілберга.

Також в рейтингу опинилися "Титанік" Джеймса Кемерона, "Філадельфія" Джонатана Демме, "Сталеві магнолії" Герберта Росса, "На пляжі" Гері Маршалла, "Найнебезпечніша подорож" Мартіна Розена і "Хлопці не плачуть" Кімберлі Пірс.

Зараз ви читаєте новину «Названий найбільш душевний фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути