Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2018 07:49

Назвали суму штрафів, які наклали за місяць використання радарів TruCam

Назвали суму штрафів, які наклали за місяць використання радарів TruCam
Патрульна поліція майже за місяць використання приладів TruCam наклала штрафів на більше 2 млн грн за перевищення швидкості. Фото - obozrevatel

Патрульна поліція майже за місяць використання приладів TruCam наклала штрафів на більше 2 млн грн за перевищення швидкості.

З 16 жовтня по 13 листопада патрульні винесли 8 123 постанови до притягнення адміністративної відповідальності за перевищення швидкості. Загальна сума штрафів становить 2 млн 289 тис. 135 грн. З них порушники добровільно сплатили 1,325 млн грн, тобто трохи більше половини. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту Патрульної поліції України Олексій Білошицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві заборонили їздити зі швидкістю 80 км/год

"Але хочу ще раз наголосити, що проводячи фіксацію у такий спосіб, ми даємо чіткий сигнал - наша мета не наскладати якомога більше матеріалів, а попередити це правопорушення, знизити швидкість руху в так званих найнебезпечніших місцях", - зазначив Білошицький.

З 8 жовтня патрульна поліція України почала використовувати пристрої вимірювання швидкості TruCam. Радари розташовані у місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення. Перелік цих доріг патрульна поліція опублікувала в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Назвали суму штрафів, які наклали за місяць використання радарів TruCam». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути