Ексклюзиви
пʼятниця, 08 грудня 2023 09:10

Назвали чотири найщасливіші знаки зодіака: фортуна усміхатиметься вам на кожному кроці

Назвали чотири найщасливіші знаки зодіака: фортуна усміхатиметься вам на кожному кроці
Гарний день для завершення старих проєктів, але не для старту нових. Фото: pixabay.com

8 грудня - день особливих подарунків. Доля буде щедрою до розумних та чесних. Отримаєте усе, чого прагнете. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Гарний день для завершення старих проєктів, але не для старту нових, - говорить астрологиня. - Відчуватиметься фінансовий дефіцит. Доходи не виправдають сподівань. Бажано увімкнути режим економії. Зменшуйте витрати. Початок нового курсу навчання слід відкласти. Не вкладайте гроші в рекламу. Вона не дасть очікуваних результатів. Виникатимуть проблеми з пошуком потрібної інформації. Губитимуться необхідні речі. Приділіть увагу догляду за шкірою й волоссям. Користуйтеся перевіреними косметичними препаратами. Підвищується ризик алергійної реакції. Абсолютними щасливчиками себе відчують Тельці, Терези, Леви і Водолії. Фортуна усміхатиметься вам на кожному кроці".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не переборщіть, коли намагаєтеся комусь сподобатися. Будьте собою. Дотримуйте обіцянок. Звичні страви у ваших руках перетворюватимуться на справжні шедеври.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вам щаститиму у всьому, за що візьметеся. Відмовтеся від справ, які можуть зачекати. Закінчуйте проекти, які допоможуть вам досягти бажаного вже цього року.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Захочеться встигнути скрізь і одразу. Важко буде зробити вибір між родиною і роботою. Не забувайте про сон і відпочинок. Більше часу присвячуйте роботі, яку любите. Вона приноситиме гарні плоди.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вдалий час для покупок. Вдасться поповнити гардероб гарним і практичним одягом. Не сидіть без діла. Беріться за перспективні проєкти. Ідей буде вдосталь, щоб добре наповнити гаманець.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Розпочнеться нова щаслива смуга у житті. Своє щастя зустрінете на вихідних. Не спішіть змінювати роботу. Щоб налагодити стосунки з дітьми, поставте себе на їхнє місце. Будьте відвертими з тими, кого любите.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не слід записуватися на курси. Навчання не піде. Грошей для саморозвитку бракуватиме. Перенесіть побачення з новими інтернет-знайомими. Зустріч може вас засмутити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2024 рік у датах: астрологиня підказала, коли краще одружуватися, розпочинати бізнес і змінювати роботу

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Раніше прокидайтеся і не засиджуйтеся допізна. Фантазія краще працюватиме на світанку. Здивують зміни іміджу. Варто йти до перукаря та косметолога.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Сім разів відміряйте, один раз відріжте. Не поспішайте з прийняттям рішень. До всіх завдань підходьте відповідально. Наведіть лад у документах. Не слід планувати далекої подорожі. Виїзди у справах мають бути одноденними.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не спішіть братися за справи, якщо не маєте попереднього плану, як все довести до ума. Реалізовувати що-небудь буде непросто. Опоненти ставитимуть палки в колеса. Сімейні пари переживуть черговий медовий місяць.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Ваша балакучість може образити близьку людину. Тримайте язик за зубами, якщо не хочете оприлюднити чужі секрети. Не зав'язуйте стосунки з людиною, яка нерівна вам за соціальним статусом. Такі взаємини приречені.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Знижується працездатність. Може підводити пам'ять. Частіше робіть перерви на відпочинок. Гарний день для проведення невеликих ремонтних робіт. Куплена побутова техніка працюватиме надійно.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зменшуйте фізичні навантаження на роботі й під час тренування. Організм потребуватиме відпочинку. Залишайтеся тверезими. Загострюються хвороби нирок.

Астрологиня зробила прогноз на 4-10 грудня і назвала знаки, які відчують себе абсолютними щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Назвали чотири найщасливіші знаки зодіака: фортуна усміхатиметься вам на кожному кроці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути