вівторок, 26 січня 2021 15:21

"Призначили 7 блоків хіміотерапії" - на лікування раку Назару Симоненку потрібно $80 тис.

Автор: Фото надане Наталією Гері
  У 5-річного Назара Симоненка з села Копелів Макарівського району на Київщині виявили лімфому 4 стадії.  На лікування потрібно щонайменше $80 тис.
У 5-річного Назара Симоненка з села Копелів Макарівського району на Київщині виявили лімфому 4 стадії. На лікування потрібно щонайменше $80 тис.

У 5-річного Назара Симоненка із села Копелів Макарівського району на Київщині виявили лімфому 4-ї стадії. Дитина перебуває в інституті "Здоров'я дитини" Варшави. На лікування потрібно щонайменше $80 тис.

"У 8 місяців внуку зробили пересадку печінки. Це було 1 грудня 2015 року. Усе було благополучно. Але пів року тому в Назара на шиї з'явилася шишка. У Львові на обстеженні запідозрили лімфому. Ми думали, що це якась помилка. Але шишка через місяць стала ще більша. Дочка Іванна з внуком поїхала в Польщу, де робили Назару операцію. Там підтвердили рак останньої стадії. Із 18 грудня вони перебувають у відділенні онкології. Назару призначили 7 блоків хіміотерапії. 1-й вони вже пройшли. Наступний почнуть робити з 9 лютого. Лікування розписали на 8 місяців. На 1-й курс пішло 12 тисяч доларів. Ми підрахували, що на всі хіміотерапії треба буде не менш як 80 тисяч доларів. У нас таких грошей немає. Тому звертаємося до небайдужих людей. Просимо про допомогу на лікування нашого Назара", - розповіла Gazeta.ua бабуся Наталія Гері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Даша не чує навіть звук відбійного молотка" - мати благає допомогти донечці почути світ

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 4149 4991 4601 8229, мама Гері Іванна Євгенівна.

Зараз ви читаєте новину «"Призначили 7 блоків хіміотерапії" - на лікування раку Назару Симоненку потрібно $80 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути