четвер, 12 червня 2008 10:53

Наталя Могилевська вважає, що вона багато зробила для своєї Батьківщини (ФОТО)
5

У програмі "Свобода слова" Ані Лорак, Алан Бадоєв і Наталя Могилевська обговорювали тему патріотизму.

В ефірі телеканалу ICTV відбулися традиційні політичні дебати під назвою "Свобода слова". Цього разу в програмі брали участь відомі особи зі світу українського шоу-бізнесу. І хоч розмова повинна була йти про патріотизм, все знову звелося до надуманої теми одно- або двомовності. Тарас Петриненко, Олексій Коган, Дізель, Наталя Могилевська, Алан Бадоєв, Ані Лорак та інші, висловлювалися про те, що в творчості немає місця політичним розбіжностям - адже воно не має національності. Алан Бадоєв поклав надії на нове покоління, яке житиме на зовсім іншому світі, і, можливо, для них не буде проблем, якою мовою спілкуватися, слухати музику і дивитися фільми. Наталя Могилевська запропонувала ухвалити закон, що захищає права "вітчизняного виробника" культурних цінностей.

"Мої пісні затребувані в Росії, - сказала Наталя, - їх із задоволенням слухають в Москві, і мене запрошують працювати в російському шоу-бізнесі, але я не планую зраджувати своїй Батьківщині. Я достатньо багато зробила для нашої країни, і ще більше маю намір зробити. При цьому те, що мої пісні я виконую як російською, так і українською мовами, залежить тільки від творчого натхнення - адже кожна мова по-своєму прекрасна і має свої особливості. Тому відчуття, виражені на різних мовах, набувають різних відтінків. Але це не заважає моїм слухачам любити мої пісні".

Українські артисти в черговий раз довели свою мудрість і надали політикам урок здорового космополітизму, що об"єднує людей, в той час, як розділення за якою-небудь ознакою, порушує найголовніші права людини, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська вважає, що вона багато зробила для своєї Батьківщини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути