пʼятниця, 21 грудня 2007 16:25

Настя Каменських і Маша Єфросиніна знялися оголеними (ФОТО)
6

Цього разу вони блиснули тілесами на сторінках календаря APECS - компанії, що проводить замочно-залізну продукцію. Мабуть, її керівництво вирішило повторити дії компанії Pirelli (виробника покришок), що стала всесвітньо відомою після випуску фотокалендаря з голими знаменитостями. В різний час для їх ню-календаря знімалися такі суперзірки, як Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Мілла Йововіч, Наталія Водянова, Дженніфер Лопес і навіть Софі Лорен.

У дебютному ж випуску українського фотокалендаря "засвітилися" Настя Каменських, Маша Ефросиніна, Сніжана Єгорова, Асія Ахат, Стереоліза і ін.

Фотографії красунь виявилися дуже цнотливими. Сексапільні дівчата з групи SMS і зовсім з"явилися в образі русалок, прикривши наготу в басейні з водою. Як з"ясувалося, тато однієї з учасниць дівочого тріо був категорично проти відвертих фото.

А з Машею Єфросиніною на зйомках і зовсім стався казус. "Фотографувати вирішили у мене удома, - розповідає Маша. - В той момент, коли я залізла у ванну, в будинку якраз відключили гарячу воду. Тому довелося поливати мене з чайника."

Сніжана Єгорова на фотосесію приїхала втомленою - вона тільки що повернулася із зйомок з-за кордону. "Я була жахливо зла і весь час вимагала великий фен, щоб красиво волосся вийшло, - згадує Сніжана. - Мені хотілося втілити образ актриси початку минулого століття. Фен мені не дали, але те, що вийшло, привело мене в захоплення.

Календар APECS, як і його італійський аналог, не можна купити - він розповсюджуватиметься як подарунок. Але помилуватися на фото голих українських зірок можна буде з 21 по 28 грудня в Marysya Gallery (Київ, вул. Би. Хмельницького, 3б), повідомляє Комсомольська правда.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських і Маша Єфросиніна знялися оголеними (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути