Ексклюзиви
пʼятниця, 05 липня 2024 09:10

Настав ваш час вийти з тіні: астрологиня назвала три знаки із суперможливостями

Настав ваш час вийти з тіні: астрологиня назвала три знаки із суперможливостями
Слідкуйте за своїми словами під час розмови. Не вдавайтеся до критики. Фото: pixabay.com

5 липня стежте, що говорите на адресу коханих. Сварка, яку затієте у п'ятницю, може стати останньою. Пам'ятайте: втратити легше, ніж знайти.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це доба напередодні молодика, - говорить астрологиня. - Уповільнюються всі процеси. Впливати на хід подій цієї доби складно. Відпустіть проблеми. Нехай справи рухаються так, як виходить. Це жіночий день - емоційний, сентиментальний, родинний. Дівчатам таланитиме більше, ніж хлопцям. Жінки інтуїтивно робитимуть правильний вибір. Пам'ятайте про підвищену емоційну вразливість людей цього дня. Слідкуйте за своїми словами під час розмови. Не вдавайтеся до критики. Суперможливості відкриють у собі Овни, Леви і Козороги. Настав ваш час вийти з тіні. Почне вдаватися усе й одразу".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Постійно доведеться обирати між кар'єрою та особистим. Поєднати ці речі навряд чи вдасться. Намагайтеся зберегти мир і спокій в оселі. Більше часу приділіть коханим.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Будьте готові іти проти течії. Вам під силу впоратися з усіма проблемами, які сипатимуться на голову. Гаманець поповниться. Не варто вирішувати долю спадку.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Важко буде просувати нові проекти, презентації краще відкласти. Переконати у чомусь клієнтів навряд чи вдасться. Люди не хотітимуть поступатися. Не нагадуйте знайомим про болючі місця.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гроші йтимуть до рук. Очікується підвищення заробітку. Добрий час для придбання побутової техніки і листування. Нових друзів знайдете в інтернеті. Не затягуйте із запрошенням на побачення.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Бачитимете тільки недоліки у своїх партнерах. Не забувайте про чесноти, якими вони володіють. Не час приймати кардинальні рішення, пов'язані з особистим життям.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не позичайте своїх речей. Вони до вас повернуться пошкодженими. Не женіться за престижними речами. Дорожче – не означає краще. Утримайтеся від кредитів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заживуть по-королівськи: життя яких чотирьох знаків круто зміниться від сьогодні

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Більше часу витрачайте на питання, що пов'язані із працевлаштуванням. Використайте шанс, аби добре заробити і досягти підвищення у кар'єрі.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Робота вимагатиме постійного пересування. Деякий час доведеться не ночувати вдома. Кохані будуть готові на все заради вас. Тільки не на пропозицію залишитися друзями.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Зумійте заспокоїти вируючі навколо пристрасті. Помиріть друзів і родичів. Непокоїтимуть головні болі. Не ходіть по вулиці без панами.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Добрий час для покращення іміджу. Купуйте нові речі, робіть зачіски і манікюр. Збирайте гроші на свою мрію. Скоро здійсните жадану покупку.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Затримайтеся на роботі. Вигідні фінансові пропозиції надійдуть після заходу сонця. Не давайте приводів для ревнощів своїм чоловікам та дружинам. Не захоплюйтеся листуванням з далекими незнайомцями.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зміна місця роботи призведе до покращення матеріального становища. Якщо прислухаєтеся до пліток і довірятимете випадковим знайомим, накоїте дурниць.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на липень і здивувала прогнозом. Вона назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Настав ваш час вийти з тіні: астрологиня назвала три знаки із суперможливостями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути