неділя, 06 вересня 2020 14:25

Настав час нарешті вразити панів: посол України закликав вдарити по Росії ембарго на нафту й газ

Настав час нарешті вразити панів: посол України закликав вдарити по Росії ембарго на нафту й газ
Запропонованого низкою німецьких політиків припинення проєкту "Північний потік – 2" недостатньо - Мельник. Фото: glavcom.ua

Посол України в Німеччині Андрій Мельник заявив, що слід запровадити тримісячне ембарго на постачання нафти та газу з Росії.

Це стане відповіддю на отруєння опозиційного політика Олексія Навального. Таку позицію дипломат озвучив у коментарі німецькій інформаційній агенції DPA.

Мельник наголосив, що "настав час нарешті вразити панів у Кремлі жорсткою реакцією".

"Запропонованого низкою німецьких політиків припинення проєкту "Північний потік – 2" недостатньо. Режим російського президента Володимира Путіна "слід позбавити найважливішого – джерела доходів за свою агресивну політику", - заявив посол України.

Він також запропонував припинити всі європейські інвестицій в економіку Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клімкін назвав наступну мету Путіна по Донбасу

"Підступний замах на отруєння Навального за допомогою хімічної зброї масового ураження – це не тільки неприхована загроза смерті всім критикам Путіна. Це удар в обличчя канцлера, федерального уряду та німецької громадськості, яких свідомо принизили,
- переконаний Мельник.

Він зауважив, що раніше Путін вже явно демонстрував, що реакція Берліна на його попередні дії не грає для нього жодної ролі.

Варто зазначити, що раніше Україна неодноразово виступала проти будівництва газопроводу "Північний потік – 2". Ще наприкінці липня очільник українського МЗС Дмитро Кулеба заявив, що отримав підтримку щодо цього питання з Польщі – Київ і Варшава домовилися координувати дії зі зменшення енергетичної залежності від Росії.

Волонтер, комік Сергій Притула висміяв Російську Федерацію, яка ввела санкції проти низки українських політиків. Притула опублікував фотографію із "кіборгом", народним депутатом від "Голос" Романом Костенком. Нардеп теж потрапив у санкційний список.

Зараз ви читаєте новину «Настав час нарешті вразити панів: посол України закликав вдарити по Росії ембарго на нафту й газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути