пʼятниця, 17 березня 2017 20:34

Насіров поспілкувався з журналістами після допита у НАБУ

Насіров поспілкувався з журналістами після допита у НАБУ
Насірова допитали. Фото: "Корреспондент.net"

Насірова допитали у Національному антикорупційному бюро.

Про це повідомляє 24 канал.

"Я не планував вносити заставу. В мене особисто таких грошей немає. Всі гроші, які є в мене – вони зазначені в декларації, які майно. Всі вже знають як була внесена сума. Я вдячний своїм родичам, що вони змогли знайти частину суми, якої не вистачало. Але в мене особисто спочатку було рішення що цього робити варто. Я готовий був відстоювати свої інтереси, я там побув достатньо часу у слідчому ізоляторі, готуватися звідти і давати всі покази звідти. І виходити на той етап справи, коли вона буде або закрити, або передана до суду". - каже Насіров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не 100, а 110 мільйонів. Десятку лишили на чай" - соцмережі про Насірова на свободі

"Я прийшов на цю посаду з Верховної Ради по великому конкурсу. Я йшов на цю посаду допомогти країні. До того в мене була класна робота, як я зараз розумію, з дуже високою зарплатою. Мені жилося дуже добре. От зараз трошки допоміг державі, почув "подяку" за цю допомогу. Але зараз залишається для мене дуже важливим піти і закінчити ті речі, які ми розпочали. Завдання на 2017 рік – детінізація", - розповів він.

Насіров додав, що не боїться нових справ проти нього. Паспорти його були вилучені під час обшуків. На вихідних Насіров планує займатись здоров'ям.

Керівнику Державної фіскальної служби Роману Насірову інкримінують надання податкової позики для низки підприємств, пов'язаних із "газовою справою" екс-нардепа Олександра Онищенка.

У ніч на 7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав Насірову запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою застави 100 млн грн.

САП просила суд призначити 2 млрд грн застави.

16 березня дружина Насірова внесла за нього заставу. Відсторонений керівник ДФС вийшов із СІЗО. На нього наділи електронний браслет.

Зараз ви читаєте новину «Насіров поспілкувався з журналістами після допита у НАБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути