понеділок, 05 серпня 2013 21:56

"Ґвалтівникам" Крашкової вручили підозру про замах на вбивство

"Ґвалтівникам" Крашкової вручили підозру про замах на вбивство
Ірина Крашкова Фото: news.pn

Підозру у вчиненні замаху на вбивство вручили трьом підозрюваним у справі про зґвалтування та побиття у Врадіївці 29-річної Ірини Крашкової. Про це повідомила прес-служба прокуратури Миколаївщини.

Як зазначається у повідомленні, дії міліціонерів Дмитра Поліщука та Євгена Дрижака, а також таксиста Рябіненка перекваліфікували зі статті "умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя" на "замах на вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, з корисливих мотивів, з метою приховати інший злочин, за попередньою змовою групою осіб".

Рябіненку також інкримінується вчинення розбійного нападу, а правоохоронцям - вчинення зґвалтування, розбійного нападу а також низки службових злочинів. Досудове розслідування триває досі.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки (Миколаївська область) потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Люди вийшли на акцію протесту проти свавілля міліції і пройшли пішою ходою із Врадіївки (Миколаївської області) до Києва. У понеділок, 5 серпня, Крашкову виписали з лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва, де вона проходила лікування.

Зараз ви читаєте новину «"Ґвалтівникам" Крашкової вручили підозру про замах на вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути