вівторок, 22 січня 2008 14:24

Наречена президента Франції знялася голою для журналу (ФОТО)

Кохана президента Франції Николя Саркозі роздяглася для журналу DT. На фотографіях Карла Бруні предстає лежачою на шкіряному чорному дивані - з одягу на колишній манекенниці тільки чорні чоботи вищі за коліна.

Серед знаменитостей, що позували без одягу або в нижній білизні для цього чоловічого журналу, - Хайді Клум, Моніка Белуччі і Ельза Патакі.

У інтерв"ю журналу франко-італійська модель не розповіла, чи вийшла вона вже заміж за Саркозі. Проте, як стало відомо напередодні, газеті Liberation Бруні з упевненістю заявила, що вони поки не поєднувалися шлюбом.

Минулого тижня французька преса розповсюдила слух про те, що Саркозі і Бруні таємно уклали шлюб в Єлісейському палаці.

Бруні дала інтерв"ю журналу DT і знялася у фотосесії в перерві між поїздками з президентом в різні країни світу і своєю роботою в студії, де вона намагається робити свою музичну кар"єру. До речі, у нареченої президента вже є і власний кабінет в Єлісейському палаці.

Як повідомлялося раніше, дочка крупного промисловця і піаністки Марізі Боріні, Бруні залишила успішну кар"єру всесвітньо відомої моделі, щоб присвятити себе творінню власних пісень. Вона випустила два диски, один на французькій (Quelqu"un m"a dit), інший на англійській (No Promises), які були продані по всій Європі в кількості понад 2 млн екземплярів. Карлі Бруні також належить успішна звукозаписна компанія, пише El Pais.

Зараз ви читаєте новину «Наречена президента Франції знялася голою для журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути