неділя, 23 липня 2017 00:26

Нардеп спрогнозував дії Путіна після посилення санкцій

Нардеп спрогнозував дії Путіна після посилення санкцій
Україні треба готуватися до ескалації конфлікту на Донбасі. Фото: УНІАН

На Донбасі слід очікувати ескалацію конфлікту. Так Кремль відреагує на посилення санкцій від США та заборону главі Білого дому Дональду Трампу одноосібно їх послаблювати.

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив народний депутат від Блоку Петра Порошенка, глава української делегації у ПАРЄ Володимир Ар'єв.

"У Конгресі лідери домовилися щодо закону про нові санкції проти Росії! Навіть не дивлячись на позицію адміністрації Трампа, яка вважає за краще залишити собі можливість регулювати ці санкції для впровадження власних дипломатичних ініціатив", - написав Ар'єв.

Тепер у адміністрації Трампа є два виходи: ветувати закон, але отримати в країні політичну катастрофу або ж підписати закон і позбавити себе гнучкості при розмові з Росією.

"Власне, це підтверджує, що гра Кремля у "свій" Захід остаточно провалилася. Тепер треба готуватися до ескалації військового протистояння, оскільки інших аргументів у Путіна вже не залишилося. Саме тому російське лобі в ОБСЄ зараз намагається всіма силами втиснути в наглядову місію лояльних до Кремля людей", - зазначив Ар'єв, додавши, що" кількість сербських спостерігачів збільшилася з 1 до 8".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конгресмени США узгодили посилення санкцій проти Росії

Він вважає, що паралельно буде йти "спроба максимальної дестабілізації України за допомогою ФСБшних консерв, серед яких люди з серії "ніколи б не подумав".

"Осінь буде складною, тому зараз Україні потрібна єдність як ніколи. Інакше можемо опинитися слабкою ланкою у світовому протистоянні, яке всім нав'язує Путін. Але я все ще вірю у здоровий глузд і уроки історії столітньої давності", - резюмував нардеп.

Нагадаємо, що конгресмени США від обох партій узгодили текст законопроекту про посилення санкцій проти Росії, Ірану і Північної Кореї. Голосування відбудеться 25 липня.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп спрогнозував дії Путіна після посилення санкцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути