Ексклюзиви
пʼятниця, 05 липня 2019 20:41

Нардеп Микитась прокоментував сутичку з главою ОТГ на Чернігівщині

Нардеп Микитась прокоментував сутичку з главою ОТГ на Чернігівщині

У селищі Любеч Чернігівської області сталася сутичка між народним депутатом по 206 округу Максимом Мікітасов і главою об'єднаної терріторіальнойгромади (ОТГ) Сергієм Пінчуком. Конфлікт відобразили на телефон - на відео Микитась та Пінчук перелаюються в залі селищної ради, після чого нардеп вимагає у Пінчука, щоб той вислухав людей, а не розмовляв по телефону і вихоплює його мобільний.


Сергій Пінчук уже дав свідчення поліції про те, що в ході бійки кривдник наніс йому тілесні ушкодження. Свідки і сам Максим Микитась стверджують, що бійки не було. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.


- Обматюкав я главу Любецької ОТГ Пінчука? Так! Бив я його? Ні! Хоча багато селян кажуть, що варто було б. Зараз громада почала процедуру відкликання голови ОТГ, тому ми побачимо ще не одну провокацію цього пана, який дуже хоче залишитися при годівниці, - написав народний депутат.


Він зазначив, що за час роботи Пінчука в селищі закрили відділення банку, школу, лікарню і стаціонар для літніх людей. Через безліч претензій до його роботи громада ініціювала відкликання його з посади ОТГ, зібравши майже 1300 підписів жителів.


- Пан Пічнук, якого поставили на його посаду люди, про цих самих людей забув миттєво. Він не хоче їх чути, його турбує тільки як набити свої кишені. Байдуже ставлення до громаді, загрози жителям і журналістам, яких просто виганяють з засідань, щоб "не заважали", школа без опалення взимку, а замість фінансування потрібних справ премії собі коханому. Чи може це розлютити? - пояснив свою реакцію Микитась.


Депутат також допустив, що його емоційність була зайвою, і попросив прохання у присутніх під час перепалки жінок. Проте, вибачатися перед Пінчуком він не має наміру.


- Негідникам я завжди говорю те, що про них думаю, в обличчя! - заявив Микитась. - Будемо домагатися справедливості разом з людьми!

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Микитась прокоментував сутичку з главою ОТГ на Чернігівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути