понеділок, 21 грудня 2009 12:31

Напад на Берлусконі був фальшивим? (ВІДЕО)

Напад на Берлусконі був фальшивим? (ВІДЕО)

Напад на прем"єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі може бути фальшивим, стверджує автор короткого відео, викладеного напередодні на YouTube. Лише з учорашнього дня його подивилося більше півмільйона осіб, повідомляє Daily Mail.

На відео, під назвою "Напад на Берлусконі було підстроєно", показані кадри, зняті під час нападу на італійського прем"єра, які побачив вже весь світ. Вони перериваються тезами автора, написаними на чорному фоні.

Автор стверджує, що кров на обличчі Берлусконі виглядає підозріло товстою, і може бути штучною. Крім того, він запитує, чому прем"єр-міністр не заплямував свій костюм та сорочку, оскільки за словами лікарів він втратив пів-літра крові.

Також на відео можна побачити, як один з охоронців передає Берлусконі якийсь предмет в лімузин. За словами автора відео, це був контейнер зі спреєм штучної крові.

Daily Mail відзначила, що після нападу різко зросла популярність Берлусконі. За даними останнього опитування, його підтримують вже більше 66% італійців. Це майже на 20% більше, ніж тиждень тому.

Представники партії Берлусконі "Люди свободи" заперечують, що ця історія може бути сфабрикована.

"Це абсурд. Особи, які придумують такі історії користуються такими ж мотивами, як і ті, хто здійснює насильство. Це просто мікро-тероризм", - підкреслив Даніель Капрезоне, прес-секретар партії.

"Ці люди заперечують докази і прагнуть створити щось з нічого", - додав він

Сільвіо Берлусконі в четвер виписався з лікарні. Прем"єр-міністр Італії залишався там з неділі, коли в Мілані був поранений в обличчя металевою статуеткою, яку кинув 42-річний психічно хворий Массімо Тарталья. Він зламав Берлусконі носову кістку і два зуби.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Напад на Берлусконі був фальшивим? (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути