Ексклюзиви
середа, 11 червня 2008 14:03

Найтовстіша людина у світі сподівається, що кохання допоможе стати йому на ноги (ФОТО)

 
Найважча людина в світі, мексиканець Мануель Урібе в середу святкує свій 43-й день народження. Задуваючи свічки на святковому торті, він загадає лише одне бажання - можливість встати на ноги перед вівтарем на майбутній церемонії одруження, передає AP.

Урібе до цих пір живе в своєму будинку в Мексиці і все, на що він поки здатний, це сидіти на ліжку. Урібе вже скинув 363 кг після того, як "сів" на протеїнову дієту. І якщо раніше він увійшов до книги рекордів Гінеса як найтовстіша людина в світі, то тепер він має намір "застовпити" собі ще одну номінацію - "найсхудліша людина в світі".

Засмучений Урібе лише одним - він не має можливості гуляти зі своєю нареченою Клавдією Соліс. "Я злегка засмучений через це, тому що дуже складно встати на ноги", - говорить Урібе, який провів на своєму ліжку останні шість років.

Його попередня спроба встати "провалилася" в буквальному розумінні цього слова. Збираючись на вечірку на честь 38-річчя своєї подруги, Урібе сів на спеціальний візок для транспортування, але він зламалася.

Але Урібе непохитний: "Ми любимо один одного, і цього року на свій день народження я загадаю лише одне бажання - я хочу стояти на своєму весіллі". Урібе зустрівся з Соліс чотири роки тому, разом вони вже два роки. "Ми пара, ми займаємося сексом і перед Богом ми вже повінчані".

Гордо демонструючи обручку, Соліс говорить, що життя з найтовстішою людиною в світі не таке вже легке: "Я купаю його щодня, ми добре ладнаємо один з одним. Багато хто називає фарсом наші відносини, проте це не так".

Соліс говорить, що спочатку її сім"я була проти шлюбу з Урібе, оскільки її перший чоловік помер раніше - у нього відмовило дихання. "Вони чинили опір через боязнбь того, що мій другий чоловік також може померти у мене на руках".

До 22-річного віку Урібе, страждаючий рідкісною формою ожиріння, важив 132 кг, проте потім він почав різко набирати вагу. До травня 2006 він "роздувся" до 550 кг, ставши найтовстішою людиною в світі. Минулого року Урібе планував поїздку до Італії, щоб зробити операцію на кишечнику, але тепер говорить, що хірургія йому не потрібна. NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Найтовстіша людина у світі сподівається, що кохання допоможе стати йому на ноги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути