четвер, 28 грудня 2006 17:20

Найгрубіші помилки астрологів на рік, що минає

Своєрідний комітет з контролю над пророцтвами при італійському журналі "Наука та паранормальні явища" зробив підсумки свого спостереження за астрологічними прогнозами та оприлюднив вісім найгрубіших помилок звіздарів.

Помилка перша: Путін уникне замаху на життя, який буде розкрито в останню мить.

Помилка друга: Північна та Південна Кореї об"єднаються.

Кілька астрологів прогнозували 2006 рік найбільш сприятливим для колишнього прем"єра Італії Сильвіо Берлусконі. Насправді Берлусконі пішов у відставку та представ перед судом у звинуваченні у шахрайстві. Наприкінці року він навіть відчув серйозні проблеми із здоров"ям.

А ось у Романо Проді, навпаки, мали бути великі проблеми, тому що він знаходився під негативний впливом Юпітера. Насправді Проді зараз - прем"єр-міністр Італії.

Ще один звіздар попередив, що Італія цього року отримає нового харизматичного лідера, який пов"язаний із світом комунікацій. Італія все ще чекає на такого.

Обіцяли також падіння індексу Dow Jones в Америці принаймні на 10%, а Біржа на Уолл-стріт мала геть обвалитися. Це мало відбутися протягом трьох місяців після сонячного затемнення 30 березня.

Дальше більше.

Рік 2006 мав стати роком великої атомної війни з наступним "ядерним Голокостом".

Промахнувся і Нострадамус (або його тлумачі) Згідно з одним з його катренів, переможницею на Чемпіонаті світу з футболу мала стати Іспанія. А стала Італія.

Берлусконі обіцяли нове кохання, футболісту Тотті - другу дитину, а Міс Італією повинна була стати дівчина, що народилися під знаком Скорпіону. Стала дівчина-Овен. І ні Джонні Депп, ні Леонардо Ді Капріо так і не одружилися, як їм пророкували, пише  NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Найгрубіші помилки астрологів на рік, що минає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути