четвер, 09 серпня 2007 08:53

Найдорожчі сукні століття: топ-10 (ФОТО)
12

Перше місце займає весільний наряд від дизайнера Рене Страус, над яким попрацював також ювелір Мартін Катц. Коштує 12 мільйонів доларів. Ліф плаття прикрашений цілим діамантовим розсипом. Сукня була представлена в лютому 2006 року.

2. Дев"ять мільйонів

На другому місці - вечірній наряд ірландської співачки на ім"я Саманта Мамба. На прем"єру фільму "Людина павук-2" 28 липня 2004 року красуня одягла сукню у вигляді павутини, на яку було нашито три тисячі діамантів. Екстравагантний наряд коштував 9 мільйонів доларів. Створив його відомий у Великобританії дизайнер Скотт Хеншалл.

3. Вісім мільйонів

Дизайнер Юмі Кацура представив сукню вартістю у вісім мільйонів доларів на початку 2007 року. Вона зроблена з якнайтоншого шовку і атласу, прикрашене рівно однією тисячею перлин, зеленим діамантом в 8,8 карат і рідкісним золотистим діамантом в 5 карат.

4. П"ятсот тисяч

Сукня з розрізом до стегна спереду і спадаюче ззаду на підлогу складається з прозорої спідниці у формі риб"ячого хвоста і шовкового корсета, який прикрашений двома тисячами діамантів.

5. Триста тисяч

На п"ятому місці - ексклюзив від Anthony La Bate of Francesca Couture (США), 2005 рік. Весільна сукня ціною в 300 тисяч доларів, на ній - 1100 алмазів, що важать в сумі 300 карата і ще 3000 кристалів Сваровські. Також для виготовлення костюма знадобилося 45 метрів шовкової органзи.


6. Двісті п"ятдесят тисяч

Минулого тижня японський бренд Гінза Танака презентував довге вечірню сукню, зроблену з якнайтоншого, дуже м"якого і міцного золотого дроту. Вартість - 250 тисяч доларів, вага - 1,1 кг.


7. Не менше 200 тисяч

Жодна із суконь від Christian Dior, показаних минулого тижня в рамках тижня моди в Парижі, не коштувала менше 200 тисяч доларів.

8. Двісті тисяч

Весільний наряд Мелані Трамп (весілля мільярдера і моделі відбулося весною 2005 року) від Christian Dior опинився лише на восьмому місці.

9. Сто п"ятдесят тисяч

На дев"ятому місці - наряд від Крістіана Лакруа, представлений ним в 2005 році. Всього за 150 тисяч він запропонував чарівний наряд з кремового шифону з принтами із золота. Мінімалістічний костюмчик чудово доповнює золота корона, прикрашена перлами.

10. П"ятдесят тисяч

І нарешті, найдорожча жінка в світі, Дженніфер Лопес, чиї казкові тілеса застраховані в одній нью-йоркській страховій компанії на суму один мільярд євро, з"явилася на своєму весіллі з танцюристом Крісом Джаддом (у вересні 2001 року) у відносно скромній сукні від Валентіно за 50 тисяч доларів, повідомляє Клео.ру.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчі сукні століття: топ-10 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути