понеділок, 10 грудня 2007 15:45

Найдорожчі і незвичайні новорічні тури

Круїз до берегів Антарктиди стартує 29 грудня з Аргентини. Напередодні Нового року пасажири яхти висаджуються на один з антарктичних островів, де мешкають пінгвіни. Потім святкування продовжиться на палубі судна, звідки прекрасно видно, як зустрічають свято північні птахи. Коштує така подорож від ?12 тис. без урахування перельоту до Аргентини і назад.

28 грудня починається двотижнева подорож по Перу і Болівії. Напередодні Нового року туристи відправляться в загадкове місто інків Мачу-Пікчу. Вартість туру - $3680 без врахування авіаквитків.

Ще одна цікава пропозиція - сафарі на літаку. Мандрівники облетять країни Південної Африки на літаку, зупиняться в найдорожчих готелях і частину шляху подолають на повітряній кулі. Вартість туру - від ?20 тис. без перельоту.

Найдорожче сафарі - охота на левів і крокодилів в ПАР і Мозамбіку. За задоволення зустріти Новий рік мисливськими трофеями доведеться заплатити близько $40 тисяч.

Найдешевше незвичайна зустріч Нового року обійдеться тим, хто вирішить покататися на гірських лижах на Даху світу - в Гімалаях. Цей тур коштує близько 1,6 тис. доларів без урахування подорожі до Делі. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчі і незвичайні новорічні тури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути